Historik

GGM 2015 - We are the Heroes!

Datum: 15 November
Plats: Media Evolution
Om man vill ändra något får man ta tag i det själv. Vi i Geek Girl Meetup är de superhjältar vi ser upp till, om vi vill skapa förändring får vi se till våra egna superkrafter, till en början i alla fall, Workshops och föredrag kring det vi Geek Girl var eller ville bli superhjältar inom.

GGM 2014 - My Passion

Datum: 23 November
Plats: Media Evolution
Geek Girl Meetup Öresund firar 5 år. Inspirerat över 500 tekniktjejer genom åren. Sedan 2010 har nätverket samlat över 500 deltagare och 82 talare på den deltagardrivna konferensen, som syftar vill främja kvinnor i teknikbranschen.

Det är precis vad det handlar om, DITT INTRESSE och vad du vill dela med dig till andra. Det handlade om allt från att uppfinna musikinstrument, hur man går från idé till webbapp på en kvart och tips kring social marknadsföring.

GGM 2013 - Cotton & Code

Datum: 23 November
Plats: Media Evolution
Året då vi fokuserade på makers rörelsen och workshops så att man verkligen får pröva teknik hands-on, DIY eller “Do it together” helt enkelt! Det viktiga var inte vad det blir utan att man får testa. Exempelvis programmering av iOS appar eller testa Raspberry Pi.

GGM 2012 - 2gether we reach the future

Datum: 17 november
Plats: Stpln
Bring the girls into the future and technology, 2gether we’ll make some change and reach the future! Temat som liksom är essencen av en unconference, att alla som deltar är också med och bidrar till konferensen – till exempel genom att hålla ett föredrag, ha en workshop, vara moderator, fotografera, twittra, livesända, projektleda eller programmera.

GGM 2011 - L0v3 y0uR Sk1LL!

Datum: 19 november
Plats: Sptln
En hyllning till all inneboende kunskap som vi, var och en, och tillsammans besitter och den kärlek som finns i viljan att dela med oss av den! Sharing är caring men för att kunna dela något måste du älska det!

GGM 2010 - Solution and action in a geeky way!

Datum: 24 april
Plats: Dunkers Kulturhus
Geek Girl Meetup Öresunds startskott, hos BoostHbg på Dunkers kulturhus i Helsingborg för en dag på temat ”Solution and action in a geeky way!”. Det blev en dag laddad med inspirerande föreläsningar, diskussioner, workshops.